THEATER

Theatercollectief PROP initieert,produceert en presenteert theaterproducties waarbij toneel en muziek de uitgangspunten zijn.

prop-zwart_bg-wit-215x99px

PROP zoekt amateurs, semiprofessionals, uit alle denkbare disciplines van theater. Ben je acteur, muzikant, decorbouwer, lichttechneut, videofanaat of heb je een passie uit een andere hoek, dan kan PROP wellicht iets voor jou betekenen

Klik hier voor de website

THE LONER

Het gaat over een oude rocker van 50 met maar een passie en dat is muziek. Hij verteld over zijn belevenissen in die hype tijd toen hijzelf nog in een band speelde. De rode draad door zijn leven is altijd muziek geweest.

lees meer…

BAREFOOT BLUES

Twee dochters vinden het een leuk idee om hun vader te verrassen met een live band – op het feest ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag – tezamen met al zijn vrienden en geliefden! Een werelds idee! Tenminste, dat dachten ze. 

lees meer…

BEROEMD (Kindervoorstelling)

Beroemd is een 40 minuten durend kinderstuk. Wie wil niet beroemd worden? iedereen heeft er vast wel eens over gedroomd. Daarover gaat dit stuk. En of het werkelijkheid wordt?? Kijk zelf maar.

lees meer…

NINTENDOKONING (Kindervoorstelling)

Twee kinderen zitten thuis. De ene is een echt buiten kind en houdt van spanning en zelf dingen bedenken. De ander zit liever thuis computerspelletjes te spelen. Maar hij is wel nintendo koning van heel het land.

Scroll naar boven