INFO

55m2 repetitieruimte met podium, geluidsinstallatie en complete backline.
Open: ma t/m zo van 10.00 tot 23.00u.

 

Studio 2 BE is centraal gelegen in Woudsend in de gemeente Sud-West Fryslân. 15 minuten vanaf Sneek of Lemmer en een half uurtje vanaf Heerenveen. Goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

 

De studio zit in een bedrijfsloods aan de Vosseleane 38, direct aan de toegangsweg naar het dorp Woudsend.

OVER DE STUDIO

 

In een sfeervolle volledig geïsoleerde studio kun je terecht voor bandrepetities, theaterrepetities, opnames, kleine optredens of try-outs. De repetitieruimte is gebouwd met studiotechnische aanpassingen, die een prachtige akoestiek garanderen.

Ervaren studiotechnici hebben hierin geadviseerd. De studio is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie en een 16 kanalen mixtafel met randapparatuur en gratis Wi-Fi.

Voor een repetitie is een volledige backline aanwezig, bestaande uit een drumstel (excl. snaredrum, hardware, bekkens en pedalen) een basversterker, gitaarversterker, 2 DI’s en 3 zangmicrofoons. Tegen een meerprijs kunnen nog diverse andere professionele versterkers gehuurd worden.

Naast de repetitieruimte is er ook een gezellige chillroom met biljart en keuken met koelkast, koffiezetapparaat en magnetron. In een sfeervolle entourage kun je in de pauze even rustig wat drinken en napraten.

Voor de ingang van Muziek- en Theaterstudio 2BE is een ruime parkeerplaats, waar je kosteloos kunt parkeren.