INFO

55m2 repetitieruimte met podium, geluidsinstallatie en complete backline.
Open: ma t/m zo van 10.00 tot 23.00u.

 

Studio 2 BE is centraal gelegen in Woudsend in de gemeente Sud-West Fryslân. 15 minuten vanaf Sneek of Lemmer en een half uurtje vanaf Heerenveen. Goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

 

De studio zit in een bedrijfsloods aan de Vosseleane 38, direct aan de toegangsweg naar het dorp Woudsend.

Theatercollectief PROP initieert,produceert en presenteert theaterproducties waarbij toneel en muziek de uitgangspunten zijn.

prop-zwart_bg-wit-215x99px

PROP zoekt amateurs, semiprofessionals, uit alle denkbare disciplines van theater. Ben je acteur, muzikant, decorbouwer, lichttechneut, videofanaat of heb je een passie uit een andere hoek, dan kan PROP wellicht iets voor jou betekenen

Beroemd!!!

Jelmer houdt ontzettend van gamen, maar heeft stiekem een droom om beroemd te worden. Marcel wil graag buiten voetballen. Hij probeert Jelmer uit zijn stoel vandaan te krijgen.

Dan krijgt Jelmer ineens een onverwachte ingeving: hij wil met Marcel naar het theater! Ze beleven onderweg een wonderlijk avontuur en ontdekken dat het heel leuk is om samen muziek te maken!

Zou de droom van Jelmer straks werkelijkheid worden?

lees meer…

THE LONER

Het gaat over een oude rocker van 50 met maar een passie en dat is muziek. Hij verteld over zijn belevenissen in die hype tijd toen hijzelf nog in een band speelde. De rode draad door zijn leven is altijd muziek geweest.

lees meer…

BAREFOOT BLUES

Twee dochters vinden het een leuk idee om hun vader te verrassen met een live band – op het feest ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag – tezamen met al zijn vrienden en geliefden! Een werelds idee! Tenminste, dat dachten ze. 

lees meer…

NINTENDOKONING (Kindervoorstelling)

Twee kinderen zitten thuis. De ene is een echt buiten kind en houdt van spanning en zelf dingen bedenken. De ander zit liever thuis computerspelletjes te spelen. Maar hij is wel nintendo koning van heel het land.

lees meer…