INFO

55m2 repetitieruimte met podium, geluidsinstallatie en complete backline.
Open: ma t/m zo van 10.00 tot 23.00u.

 

Studio 2 BE is centraal gelegen in Woudsend in de gemeente Sud-West Fryslân. 15 minuten vanaf Sneek of Lemmer en een half uurtje vanaf Heerenveen. Goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

 

De studio zit in een bedrijfsloods aan de Vosseleane 38, direct aan de toegangsweg naar het dorp Woudsend.

Nintendokoning (Kindervoorstelling)

Twee kinderen zitten thuis. De ene is een echt buiten kind en houdt van spanning en zelf dingen bedenken. De ander zit liever thuis computerspelletjes te spelen. Maar hij is wel nintendo koning van heel het land.

Op een dag word hij door de grote baas van Nintendo opgebeld dat hij hoogstpersoonlijk langskomt om een nieuw spel te overhandigen. Hij is uitgekozen om een heel speciaal spelletje testen. Als hij het spel uitspeelt binnen een bepaalde tijd mag hij zich de koning van nintendo noemen en krijgt hij alle verdere spelletjes gratis en komt in de reclame campagne van Nintendo. Maar gaat dit hem lukken???

De een wil er niet op wachten en wil spelen in het bos. Na een beetje onenigheid besluiten ze dan toch maar in het bos te gaan spelen. Ze ontdekken hier per toeval een…….kijk verder en beleef een heeeeel spannend verhaal.

« Terug naar overzicht